В централата на интернет компанията YouTube в град Сан Бруно в американския

...
В централата на интернет компанията YouTube в град Сан Бруно в американския
Коментари Харесай

Трима ранени при стрелба в централата на YouTube

В централата на интернет компанията  YouTube в град Сан Бруно в американския щат Калифорния е избухнала пукотевица, при която са ранени трима души.

По предварителни данни, нападението няма отношение към тероризма, съобщи телевизия АВС, базирайки се на полицейски източници, написа novini.bg.

По данни на медията, жена на към 30-годишна възраст е разкрила пукотевица на открита тераса на кафене, ситуирано на територията на комплекса. Според очевидци, нападателката е съумяла да рани мъж, който евентуално е неин другар. За претекстовете на хипотетичния стрелец - бяла жена с тъмна кърпа - към момента няма данни.

Кметът на града Кони Джаксън по-рано заяви, че са постъпили няколко сигнала за пукотевица и че полицията е реагирала, пристигайки на място.

Полицията в град Сан Бруно предизвести хората да стоят надалеч от региона. Публикувани в интернет изображения демонстрират по какъв начин въоръжени служители на реда се доближават към централата на интернет компанията и по какъв начин хората напущат офисите, държащи ръце във въздуха, с цел да бъдат тествани от силите на реда.

Според очевидци дамата е стреляла по приятеля си, преди да насочи оръжието към себе си. При идването си полицията открива нападателката мъртва, като се счита, че се е самоубила, заяви пред публицисти началникът на градската полиция Ед Барбърини, представен от Асошиейтед прес и ТАСС.

Според източници на силите на реда случаят е провокиран от спор на битова основа и не може да става дума за тероризъм.

Говорител на болничното заведение в Сан Франциско заяви, че лечебното заведение е приело трима от потърпевшите. 36-годишен мъж е в сериозно положение, 32-годишна жена е в съществено положение, 27-годишна жена е в устойчиво положение.

За стрелбата първи оповестиха чиновници в компанията в Туитър, които са чули изстрели и са видели бягащи на открито хора.

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп заяви в обществената мрежа " Туитър ", че е информиран за стрелбата в Сан Бруно. " Мислите и молитвите ни са с всички забъркани. Благодаря на феноменалната полиция, която сега е на мястото на престъплението "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР